Wat pagina’s uit mijn vorige bullet journal

Hoe het begon

In April 2018 begon ik met bullet journalen, wat eigenlijk toch best een beetje frappant is, tenminste, voor mijzelf. Anderen vonden het echt iets voor mij. Ik heb mijn hele leven getekend en was in dat opzicht best creatief.

Work shop? Neh..

Ik kom geregeld op een koffie inloop en daar hadden ze een bujo-workshop georganiseerd. Alleen destijds had ik echt al maanden last van art-block ofzo dus ik had mijn creativiteit al opgegeven als vervlogen. Nee, bullet journalen, dat was niks voor mij, dacht ik nog. Een paar weken gingen voorbij en de crea bea’s waren een paar donderdagen van de inloop lekker bezig. Ik zat daar met mijn bakkie koffie en keek er naar.

De kriebels

Ik ben toen maar eens gaan kijken op Pinterest wat het allemaal precies inhield en wat er zoal gemaakt werd. Ik zag de mooiste dingen voorbij komen. Toen begon het te kriebelen. Ik dacht er nog een tijdje over na, pinde nog wat hier en daar en eind Maart ’18 kocht ik mijn eerste bullet journal; een MUS.

1 April 2018 begon ik er in, alleen viel het papier wat tegen, het meeste materiaal wat ik had drukte door en kon ik er niet in gebruiken. Voordat ik wist dat het gewoon een slechte druk was geweest, was ik al overgestapt op een Mijn Bullet Dagboek, het papier is net wat dikker en kan meer hebben.

Lijstjes voor structuur

Nu ik een fijne bujo heb gevonden, probeer ik door middel van planning, trackers en lijstjes een beetje structuur in mijn leven te krijgen. Mijn gewoontes zijn alleen een beetje koppig dus het valt niet mee om het roer om te gooien, maar het geeft mij in de tussentijd wel de gelegenheid om creatief bezig te zijn en dat vind ik ook belangrijk omdat het ook afleiding geeft van de dagelijkse sleur.

En dat is mijn bujo-verhaal. 🙂

Wat pagina’s uit mijn vorige bullet journal(s)

Jessica Rabbit weekly.
Franse Bulldog weekly. De layout was geïnspireerd door instagram gebruiker ‘theblackerthebujo‘.
Het idee van een Yoga Garden komt van PageFlutter.com.
Een Stegosaurus weekly. Van kinds af aan ben ik al gek op dino’s dus een dino spread kon niet ontbreken.
Dit is Zorro, een Engelse Stafford, die ik tekende in mijn eerste bullet journal in 2018.
Een Dirty Harry werkje die ik in 2018 natekende van Pinterest.
Diesel, onze Pit/Staffy/Weetikveel – mix met wat bloemetjes. 2018.
Edward Scissorhands, één van mijn favoriete films. In 2018 nagetekend van Pinterest.
Op Pinterest vond ik deze Zomerse Franse Bulldog met zijn ananas, vond het destijds wel passen met die hete zomer in 2018.
Deze maakte ik met mijn ex-schoonvader in gedachte, die toentertijd op sterven lag begin zomer 2018. Het olifantje komt van Pinterest en de lyrics zijn van Coldplay.
Nagetekend uit een boek die ik van iemand had geleend en de quote vond ik op Pinterest.
Nagetekend in kleur van Tyler Lamph’s Velociraptor, gevonden op Pinterest. 2019

Facebook Comments

Ayana

Mama van 36, polyglot aspirant, met een bullet journal en een blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *