Weekly Spread voor week 17; doelen, plannen en leren

Dit is denk ik tot nog toe mijn favoriete weekly in mijn bullet journal die ik gemaakt heb.

Weekly voor April

Deze set-up bevalt mij erg goed want ik kan mijn afspraken er in plannen, doelen beschrijven en notities, maar ook (Indonesische) woorden die ik die week wil leren. Ook is er ruimte om dagelijkse herinneringen te noteren. Ideaal toch? Nou ja, ligt natuurlijk aan de behoeftes die je hebt, maar voor mij is dit momenteel een perfecte opzet.

Het is geïnspireerd door een cactus-spread die ik op Pinterest zag en heb er mijn eigen draai aan gegeven.

Ik kan eigenlijk niet wachten om er gebruik van te maken en ik vind het jammer dat ik deze set-up niet eerder gemaakt heb, haha.

Het is overigens ook de week dat mijn zoontje 4 wordt, dus dat wordt natuurlijk een feestje!

Facebook Comments

Ayana

Mama van 36, polyglot aspirant, met een bullet journal en een blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *