Hallo en welkom!

Hallo en welkom!

Hoi!

Welkom op mijn gloednieuwe website CreAyana.nl! Je hebt misschien mijn WordPress-gehoste site al wel eens gezien en dan ben je al wel een beetje bekend met de inhoud die ik plaats. Als we allebei nieuw zijn voor elkaar, dan zal ik er even wat meer over vertellen.

Stukje geschiedenis

Ik ben een creativeling, ik hou vooral van tekenen – dit doe ik al van kinds af aan – en het afgelopen jaar doe ik dat voornamelijk in mijn bullet journal(s). Ik deel mijn creaties graag met anderen. Daar naast vind ik het ontzettend leuk om een website te hebben en te onderhouden, dit is al een grote hobby sinds het jaar 2000 ongeveer en heb dus al verscheidene websites versleten.

Verleden tijd

Mijn andere hobby was schilderen op doek en ik wou kunstenares worden, maar na bijna 20 jaar die dingen steeds met mij mee te slepen is dat nooit iets geworden. Deze werken stonden ook altijd op mijn website(s). Ik ben mijn oude schilderijen gaan verafschuwen, ik ben ze beu. Afgezien van deze voorbeelden, plaats ik ze verder niet op deze site.

Nieuwe passie

Ook heb ik sinds kort een nieuwe passie ontdekt: Talen. Ik was vroeger op school al wel goed in Engels en heb het mezelf later verder aangeleerd en had er wel gevoel voor. Verder heb ik er nooit echt veel bij stil gestaan maar kort geleden kreeg ik het in mijn bol dat ik Indonesisch wou leren, om dichter bij mijn roots te komen en het misschien later door te geven aan mijn zoontje.

Het is nu misschien bijna drie weken geleden dat ik er mee ben begonnen, het ging mij best goed af (al ben ik er nog lang niet) en ik wou meer. Meer talen. Maar ik dacht ‘Ik wacht, eerst Indonesisch en dan verder.’ Ja, ik denk wel vaker wat.. Ik was al weken Indonesisch in mijn hoofd aan het stampen en merkte dat ik ook wel toe was aan wat afwisseling, toen ben ik begonnen met Hawaiiaans.

Wat heeft dit nu allemaal met elkaar te maken?

Nou, in principe heb ik de ene hobby ingeruild voor de ander; Talen. Schilderen is wat mij betreft voorbij. Maar om de talen te leren, probeer ik dit ook te verwerken in mijn bullet journal(s). De dagen van de week in het Indonesisch bijvoorbeeld; dan zie ik deze dagelijks en onthoud ik ze beter. Of een maandelijkse lijst met elke dag een nieuw woordje in een andere taal die ik wil leren.

Daar naast heb ik naast mijn crea/planner-bujo nog twee A6 bullet journals die ik gebruik om zinnetjes te schrijven in het Indonesisch of Hawaiiaans, en gerelateerde notities, etc. Oefen-bujo’s zou je het kunnen noemen. 🙂

Dit is al een veel langer verhaal geworden dan ik in gedachte had, dus om het even op te sommen: Dit is een blog van een creatieve mama met een bullet journal in meerdere talen.

Kijk gerust lekker rond, al is het nog een beetje kaal kwa inhoud, maar daar hoop ik snel verandering in te brengen. Heb je vragen of suggesties, voel je vooral vrij om mij een bericht te sturen!

Facebook Comments

Mama van 35, polyglot aspirant, met een bullet journal en een blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands