Time-out in April (+spreads)

Na een aantal moeilijke weken begin ik nu denk ik weer een beetje op te krabbelen. Ik zal je eerlijk zeggen, ik zag het allemaal niet meer zitten en had ook even een time-out genomen. Ik liep dus ook serieus achter in mijn bullet journal. Ik had dan niet veel om in op te schrijven, maar ik heb de schade inmiddels ingehaald.

Wel ben ik mijn talen blijven leren, dat bood mij enige afleiding. Ik ben nu naast Indonesisch ook bezig met Hawaiiaans leren.

Maar het belangrijkste van alles is toch wel dat mijn zoontje vandaag 4 jaar is geworden!

De April Spreads, meerendeels ingevuld

De cover van April 2019.
Habit en Slaap tracker voor April. Het gaat allemaal wat op en neer.
Één Indonesisch woord per dag, in April, niet helemaal doorgezet met deze lijst, maar wel dagelijks geleerd.
In week 14 kreeg ik te horen dat ik urgentie toegewezen had gekregen van de woningbouw; vanaf 1 Mei gaat het in en kan ik reageren op woningen!
Wel kwam ik die week ook wat teleurstelling tegen; als Jayden gaat zwemmen met papa heeft hij minder last van angsten dan wanneer ik mee ben. Hoe zeer ik ook mijn angsten probeer te verbergen, zoontje pikt deze toch op.
Een week vol leren, in deze week merkte ik dat ik wat afwisseling nodig had kwa talen leren en heb Hawaiiaans er bij genomen.
Week 16, de moeilijkste week van deze maand, is gebleken. Alle teleurstellingen stapelde zich maar op en uiteindelijk heeft dat geleid naar een opname van 48 uur. Was voor mij de eerste keer dat ik een BOR (bed op recept) kreeg maar ik heb er wel mijn rust gekregen en was achteraf gezien een goede keus geweest.
Een nieuwe week. Deze week begon wat gammel maar halverwege de week begon ik mij weer wat beter te voelen. Maar goed ook, want ik wil niet de verjaardag van mijn zoontje verpesten!

Facebook Comments

Ayana

Mama van 36, polyglot aspirant, met een bullet journal en een blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *