Ongecompliceerd

Lekker laptoppend naast mijn aquarium, gluur ik af en toe even naar mijn visjes. Vroeger dacht ik dat het onzin was, maar wat is dat rustgevend. Gewoon kijken naar zoiets ongecompliceerd. Blub. Da’s alles. En eten. Blub. En af en toe sabbelend aan een plantje.

In het begin dacht ik nog ‘Wat een saai leven voor zo’n vis,’ maar is het niet iets om juist jaloers op te zijn? Geen gestress, geen gedoe, geen scheidingen, geen verslavingen, geen financiële issues en noem maar op. Gewoon een beetje chillen in je water. Zou op dit moment best een visje willen zijn.

Er gebeurt momenteel zoveel tegelijk. Mijn hoofd overstroomt en ik weet niet meer wat wat veroorzaakt. Dus kijk ik maar naar mijn visjes. Wat zijn ze toch mooi. Kijk dan toch.

Facebook Comments

Ayana

Mama van 36, polyglot aspirant, met een bullet journal en een blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *