Iets met foto’s

Gisteren heb ik mijn aquarium weer grondig schoongemaakt en de visjes zijn weer blij, net als ik, we kunnen elkaar weer goed zien! Ik geniet nog steeds van ze en hun gekwispel, vooral die ene goudvis, die word helemaal lijp voor eten als ik er aan kom.

En morgen komt mijn nieuwe vogeltje, kijk ik erg naar uit en het kooitje staat al klaar, moet alleen nog schelpenzand en het voer er in doen. Jayden is ook erg benieuwd naar het vogeltje, “Komt er nog een nieuwe vogel in?” vraagt hij steeds, kijkend naar de lege kooi.

Jayden is dit weekend bij mij, heb hem vanmiddag van school gehaald en hebben even in de stad wat gedronken en daarna thuis lekker binnen gespeeld met de blokken en Netflix gekeken. Ook was hij in zijn klas vandaag kindje van de dag, worden ze extra in het zonnetje gezet met complimentjes enzo, erg leuk!

Facebook Comments

Ayana

Mama van 36, polyglot aspirant, met een bullet journal en een blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *