Lestat komt terug!

Mijn kanarie Lestat komt terug! Ja, echt! Herrezen uit de dood? Nou, bijna wel, en daarom heet ‘ie ook Lestat natuurlijk! 

Nee, het was zo, Lestat bleek heel ziek te zijn en toen ben ik met hem terug naar Pet’s Place gegaan. Toen zeiden ze nog dat hij waarschijnlijk van antibiotika zelfs kon komen te overlijden.

Ik kon twee dingen doen: of hem mee naar huis nemen en dat hij zowieso overleed of hem daar bij hun laten dat ze eventueel nog medicatie konden geven maar kans op overleven schatten hun heel klein in.  Ik heb er toen voor gekozen om Lestat daar te laten omdat hun indien nodig pijn konden verlichten en ik niet. Dus wij dachten allemaal na een dag of 2 dat Lestat er niet meer was.

Maar toen ging mijn ex vanochtend voor mij kijken voor een ander vogeltje, bleek dus dat Lestat aan de beterende hand was! Hij moest nog 1 prikje krijgen en dan kan ik hem weer terug krijgen!
Hoe te gek is dat!? Lestat komt terug! Ik ga zijn kooitje in orde maken! Ben zo blij!

Facebook Comments

Ayana

Mama van 36, polyglot aspirant, met een bullet journal en een blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *