Info

Over mij

Geboren in de zomer van 1983 te Ermelo, groeide ik op met gescheiden ouders. Ik leerde al vroeg tekenen en ben hier mee doorgegaan op eigen houtje.

Ik ben moeder van een prachtig zoontje (2015), mijn leven en mijn trots. Ook heb ik veel liefde voor onze hond, Diesel, en fascineren vleermuizen mij. Ik ben van Indonesische komaf en ben momenteel bezig om de taal te leren.

Mijn creativiteit uit zich op een aantal vlakken: tekenen, schilderen, fotografie & fotobewerking, webdesign en bullet journaling.

Depressie enzo..

Al van kinds af aan worstel ik hier mee en heb er ook bijna net zo lang hulp bij. Creatief bezig zijn biedt voor mij afleiding en een uitlaatklep. Daar naast kreeg ik ook het labeltje Schizotypische Persoonlijkheidsstoornis. Wat voor mij betekend dat ik mij nooit ergens bij voel horen, mij steeds afvraag wat het doel en nut van alles is. Ik ben achterdochtig en zo zijn er wel meer dingen maar daar laat ik mij nu niet verder over uit. 😉

Hobby’s

Tekenen/Schilderen – Van kleins af aan al. Het begon met fietsjes tekenen, wat ik van mijn vader leerde. Na de typische kindertekeningen ben ik zelf gaan oefenen, dingen proberen en heb ik het mezelf aangeleerd.

Photoshop – In 1999 hadden wij onze eerste computer aangeschaft, een roze iMac (al zegt mijn vader ‘aardbei rood’, het was toch echt roze!) en Photoshop stond er op. Het begon met simpele edits zoals contrast wijzigen e.d. maar al gauw was ik bezig met achtergronden handmatig vervangen en ander priegel-werk.

Webdesign – Dit begon ook rond het jaar 2000, in een WYSIWYG-editor maar al snel begon ik zelf te coderen en CSS & HTML te leren en een beetje PHP hier en daar. Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in Bootstrap. Ik leer door op internet te zoeken naar wat ik nodig heb, ik heb geen speciale boeken want alles is online te vinden.

Fotografie – Ik maak graag foto’s met zowel mijn Huawei telefoon als mijn Nikon D90, op amateuristisch niveau, maar als ik iets moois zie, leg ik dat graag vast. Dat was meestal mijn zoontje, maar sinds hij drie jaar is geworden wil hij niet meer op de foto! Ook fotografeer ik graag dieren en van tijd tot tijd maak ik ook zelfportretten. Op mijn Flickr account zijn aardig wat foto’s van mij te bekijken.

Talen leren – Omdat ik een Indonesische achtergrond heb, wil ik graag deze taal leren om dichter bij mijn roots te komen. Daarna wil ik Iers leren, Hawaïaans en Portugees en verder weet ik het nog niet, haha.

Foto’s & Kiekjes

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.