Veelgestelde vragen

Mocht je vragen hebben, check dan eerst even deze lijst. Misschien staat jouw vraag er al tussen. Zo niet, stuur mij een bericht!

Creatief

Je zou wat met je tekeningen/schilderijen moeten doen, verkopen of opdrachten!

Dat zeggen mensen wel vaker tegen mij alleen ik heb ondervonden dat mijn ‘kunst’ mensen toch niet voldoende aanspreekt. Ik droomde ooit om kunstenares te worden maar die droom heb ik opgegeven want het komt gewoon niet van de grond. Mogelijk heb ik mede daarom ook een beetje een hekel aan mijn oudere werk gekregen. Maar nu ga ik mij gewoon richten op het maken van mooie bullet journal spreads en talen leren, ontdekken of ik nog andere talenten heb en dan vind ik het wel even goed.

Waar zijn je andere tekeningen/schilderijen gebleven?

Ik twijfel nog of ik die weer op de website zet, veel van die werken zijn uit het verleden waar ik geen of weinig positieve associaties bij heb, ik begin ze een beetje beu te worden als ik eerlijk ben. Ik sleep die dingen al ruim tien jaar met mij mee, van huis naar huis en van website naar website. Dus ik weet het nog niet, misschien is het gewoon tijd om dat oude werk te begraven.

Kan je iets voor mij tekenen?

Vragen staat vrij, dus schroom niet.

Wat voor materialen gebruik je?

Zie deze pagina voor meer informatie daarover met foto’s.

Hoe lang bullet journal je al?

Een jaar nu, ik ben in April 2018 begonnen met bullet journalen.

Talen

Zou je nog meer talen willen leren?

Zeker! Iers en Portugees staan ook nog op mijn lijstje. Als dat lukt, dan kijk ik wel weer verder.

Waarom een meertalige bujo?

Omdat ik soms gedachtes in het Engels heb en andere dagen ligt Nederlands op de voorgrond. Indonesisch en Hawaiiaans omdat ik daar mee aan het oefenen ben. Ik vind het gewoon leuk. Voor een ander oogt het misschien verwarrend of rommelig maar ik hou er van.

Wat is een ‘polyglot’?

Dat is iemand die meerdere talen goed spreekt, dat is mijn streven.

Waar leer jij talen?

Voornamelijk op Duolingo (mobiele app + website) waar je zo vaak als je wilt kunt leren en ook meerdere talen tegelijk kan leren. Ik gebruik ook wel Drops en Mondly, wat ik ook fijne apps vind, alleen zijn deze gratis versies wat beperkter. Daar naast zoek ik ook online naar andere resources om te leren. Wel overweeg ik om in de toekomst een taalcursus te doen of iets dergelijks.

Hoe veel talen spreek je?

Vijf: Nederlands (moedertaal), Engels (hoog), Indonesisch (beginner), een beetje Hawaiiaans (ultra-beginner) en Spaans (beginner).

Website

Mag ik je blog-berichten delen op social media?

Ja, natuurlijk! Graag zelfs. 🙂

Komen er ook ‘printables’ of ‘freebies’ op de site?

Dat zit wel in de planning, maar ik kan nog niet zeggen wanneer. 🙂

Persoonlijk

Waar laat jij je dreads zetten?

Die zet ik zelf.

Deed die tatoeage op je hals geen pijn?

Ja, zeker wel. Maar ja, als je iets wil..

Facebook Comments